Wednesday, 26 February 2014

Pakaian Ibu vs Pakaian Bayi

Assalamualaikum Sahabat,

Kekangan masa membuatkan saya tidak dapat update blog buat mase ni :D sekiranya korang nak tengok stok baru meh ke page Nureezqie Fashion ye...kat sane always update sebab admin nye ramai hehehe...korang boleh tengok produk kat sana n juz tinggalkan komen or mesej kat page 2 sendiri ataupun boleh je whatsapp/wechat/sms kat no 0173580073 ye :) msg sahaja oke!!! bg kod barang n sy akan reply secepat yang mungkin :D time kasih :p